×

Aplikimi është bërë me sukses.
Shumë shpejt stafi i BCS do të ju kontaktoj.
Ju faleminderit.

Kthehu tek Kryefaqja
×

Diçka shkoi gabim gjatë procesit të aplikmit
Provoni përsëri.

Kthehu tek Kryefaqja

I/E nderuar,

Aplikimi juaj mund të behet vetëm pas ngarkimit (upload) të dy dokumenteve - Letrës motivuese dhe CV-së.

Ju lutem ngarkoni ato dhe shtypni butonin Apliko.

Viti akademik 2022/23

Apliko tani

Viti akademik 2022/23

SOCIAL MEDIA MANAGMENT & MARKETING DIGITAL

Trajnimi në "Social Media Management" dhe "Marketing Digital" do të kontribuojë në zhvillimin e aftësive profesionale dhe ndërtimin e një karriere të suksesshme në këtë fushë të zhvilluar dhe gjithnjë e më të rëndësishme.

ARSYJET PSE DUHET ME NDJEK KËTË TRAJNIM:

MUNDËSI PËR PUNËSIM: Industria e marketingut digjital po rritet shpejt dhe shumë kompani janë në kërkim të ekspertëve të mediave sociale andaj, pjesëmarrja në trajnim të sjell njohuri të detajuara për aplikimin e strategjive efektive në rrjetet sociale, duke të bërë më të aftë për të menaxhuar dhe zhvilluar një prezencë të suksesshme online.

BËHU ZOT I VETËS: Pjesëmarrja në trajnime të tilla të sjell mundësinë për të njohur profesionistë të tjerë në fushën e mediave sociale dhe marketingut digjital. Ky rrjetizim mund të jetë burim i vlefshme për bashkëpunim, shkëmbim idejash si dhe krijim të mundësive të reja biznesi.

FITO PARA: Shfrytëzimi i platformave sociale në formën e duhur sjell përfitime financiare marramendëse, andaj pjesëmarrja në trajnim të ndihmon për t'i njohur ato munësi dhe maksimizimin e fitimeve përmes tyre.

SIGURO RRITJEN: Krahas mundësive të jashtëzakonshme për zhvillim, rritje të prezencës, impakt dhe përfitimit financiar, nevoja për kujdes dhe vëmendje ndaj sigurisë në platformat sociale është e domosdoshme, prandaj pjesëmarrja në këtë trajnim është mundësi e artë për ju.

ÇKA MËSOJMË NË TRAJNIM

Njohuri Themelore të Mediave Sociale
 1. Ana fundamentale e platformave kryesore të mediave sociale (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, TikTok, etc.).
 2. Roli i audiencës në platformat sociale dhe strategjitë për t’iu përshtatur atyre.
 3. Etika në mediave sociale.
Siguria në Social Media
 1. Metodat e rritjes së sigurisë.
 2. Shmangia e sulmeve kibernetike.
 3. Teknikat e veprimit.
Strategjitë e Veprimit në Social Media
 1. Zhvillimi i një strategjie të përshtatshme për secilën platformë.
 2. Përdorimi i kalendareve dhe planifikimi i postimeve.
 3. Identifikimi i konkurrencës në mediat sociale.
Krijimi i përmbajtjes në Social Media
 1. Zhvillimi i përmbajtjes kreative dhe unike.
 2. Fotografi dhe dizajn grafik me formate të përshtatura sipas platformave sociale, si dhe përdorimi i videove.
Analizimi i të dhënave në Social Media
 1. Analizë mbi aktivitetin në mediat sociale për të kuptuar performancën.
 2. Identifikimi i trendeve dhe mundësive për rritje të prezencës në Social Media.
 3. Analizimi i konkurrencës për të përfituar nga praktikat e mira.
Krijimi dhe Menaxhimi i Kampanjave
 1. Krijimi i fushatave reklamuese efektive në mediave sociale.
 2. Menaxhimi i buxhetit të reklamave dhe monitorimi i tyre.
 3. Tips & Triks.
Analiza dhe Raportimi i Performancës
 1. Analizimi i kampanjave dhe vlerësimi i performancës.
 2. Krijimi i raporteve periodike dhe identifikimi i fushave për përmirësim.
Inovacionet në Mediave Sociale
 1. Monitorimi i tendencave të fundit në fushën e mediave sociale.
 2. Përdorimi i teknikave inovative në strategjitë e marketingut.
Ligjet në Media Sociale
 1. Kuptimi i rregullave dhe etikave të ndjekura në platformat e media sociale.
 2. Sigurimi i respektimit të ligjeve të privatësisë dhe të drejtave të përdoruesve.
SEO dhe Media Sociale
 1. Kombinimi i strategjive të SEO me përdorimin e media sociale për rritje të trafikut.
Monetizimi në Social Media
 1. YouTube
 2. Facebook
 3. TikTok
 4. Twitter
Apliko

Çmimi

179€