×

Aplikimi është bërë me sukses.
Shumë shpejt stafi i BCS do të ju kontaktoj.
Ju faleminderit.

Kthehu tek Kryefaqja
×

Diçka shkoi gabim gjatë procesit të aplikmit
Provoni përsëri.

Kthehu tek Kryefaqja

I/E nderuar,

Aplikimi juaj mund të behet vetëm pas ngarkimit (upload) të dy dokumenteve - Letrës motivuese dhe CV-së.

Ju lutem ngarkoni ato dhe shtypni butonin Apliko.

Viti akademik 2022/23

Apliko tani

Viti akademik 2022/23

Rina Krasniqi, M.Sc.

Rina Krasniqi është Menaxhere e Projekteve dhe Inxhiniere i Zhvillimit të Softuerëve në PBC. Ajo mbaroi studimet universitare, Master për "Blockchain" dhe Bachelor, në Universitetin e Prishtinës, Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike.
Rina Krasniqi ka përvojë dhe ka menaxhuar ndër projektet më të rëndësishme në Kosovë, siç është Health Information System (HIS), projektin e recetës elektronike (ePrescription) e shumë të tjerë. Ajo ka përfunduar me sukses certifikimin për Projektin +, Microsoft Certified Solutions Developer, Aplikacionet Ueb dhe Programimin në HTML5 me JavaScript dhe Specialist CSS3.