×

Aplikimi është bërë me sukses.
Shumë shpejt stafi i BCS do të ju kontaktoj.
Ju faleminderit.

Kthehu tek Kryefaqja
×

Diçka shkoi gabim gjatë procesit të aplikmit
Provoni përsëri.

Kthehu tek Kryefaqja

I/E nderuar,

Aplikimi juaj mund të behet vetëm pas ngarkimit (upload) të dy dokumenteve - Letrës motivuese dhe CV-së.

Ju lutem ngarkoni ato dhe shtypni butonin Apliko.

Viti akademik 2022/23

Apliko tani

Viti akademik 2022/23

Granit Sadiku, Bsc.

Granit Sadiku është njëri nga ligjëruesit në akademinë tonë. Ai ka mbaruar studimet bachelor për shkenca kompjuterike në Universitetin e Prishtinës, ndërsa aktualisht është në përfundim të studimeve master në UBT. Ai është zhvillues softueri në kompaninë "PBC". Në po të njëjtin profesion, ai ka punuar edhe në kompani të tjera të natyrës së njëjtë. Gjithashtu, ai ka ndjekur disa trajnime, përmes së cilave ka zhvilluar aftësitë në programim.