×

Aplikimi është bërë me sukses.
Shumë shpejt stafi i PBCA do të ju kontaktoj.
Ju faleminderit.

Kthehu tek Kryefaqja
×

Diçka shkoi gabim gjatë procesit të aplikmit
Provoni përsëri.

Kthehu tek Kryefaqja

I/E nderuar,

Aplikimi juaj mund të behet vetëm pas ngarkimit (upload) të dy dokumenteve - Letrës motivuese dhe CV-së.

Ju lutem ngarkoni ato dhe shtypni butonin Apliko.

Viti akademik 2022/23

Apliko tani

Viti akademik 2022/23

Serafina Bërbatovci Durmishi – Zhvilluese e Softuerit

Ndërsa sot festojmë Ditën Ndërkombëtare të Gruas, duam dhe të shprehim mirënjohje për punën e jashtëzakonshme të:

Serafina Bërbatovci Durmishi – Zhvilluese e Softuerit

Talenti, përkushtimi dhe krijimtaria e Serafinës kanë qenë të pashoq për ekipin tonë dhe ne jemi mirënjohës për gjithçka. Serafina ka shkatërruar stereotipet dhe ka treguar se gratë mund të shkëlqejnë në teknologji. Ekspertiza e saj teknike, aftësitë për zgjedhjen e problemeve, dhe aftësia për të punuar në grup bën që Serafina të jetë një frymëzim për të gjithë ne dhe komunitetin e gjerë të teknologjisës.

Faleminderit Serafina, për punën e mrekullueshme dhe që jeni pjesë e ekipës tonë!

Shpërndaje artikullin në
FacebookTwitterLinkedInViberWhatsAppShare
Shpërndaje artikullin në
FacebookTwitterLinkedInViberWhatsAppShare