×

Aplikimi është bërë me sukses.
Shumë shpejt stafi i BCS do të ju kontaktoj.
Ju faleminderit.

Kthehu tek Kryefaqja
×

Diçka shkoi gabim gjatë procesit të aplikmit
Provoni përsëri.

Kthehu tek Kryefaqja

I/E nderuar,

Aplikimi juaj mund të behet vetëm pas ngarkimit (upload) të dy dokumenteve - Letrës motivuese dhe CV-së.

Ju lutem ngarkoni ato dhe shtypni butonin Apliko.

Viti akademik 2022/23

Apliko tani

Viti akademik 2022/23

Dita Ndërkombëtare e Gruas!

Sot në eventin e organizuar, Z.Gazmend Selmani u shpreh mirënjohës ndaj grave që janë pjesë e PBC Group për kontributin e dhënë ndër vite. Ai shprehu se përkushtimi dhe angazhimi i tyre ka ndihmuar në korrjen e sukseseve të kompanisë.
 
Këmbëngulja dhe qëndrueshmëria e tyre është për t’u admiruar, dhe ne jemi krenarë që kemi një ambient pune gjithëpërfshirës dhe mbështetës. Ndërsa urojmë gratë e PBC Group, le të kujtojmë dhe arritjet e jashtëzakonshme të grave gjatë historisë dhe të vazhdojmë të punojmë së bashku për të ndërtuar një shoqëri të drejtë dhe të barabartë.
 
Faleminderit për gjithçka!
Shpërndaje artikullin në
FacebookTwitterLinkedInViberWhatsAppShare
Shpërndaje artikullin në
FacebookTwitterLinkedInViberWhatsAppShare